Om os

Filcolana sælger uldgarner til håndstrik og hækling med mere i høj kvalitet. Vi følger vores produkter fra start til slut, hvilket vil sige, at vi opkøber den bedste uld og får den spundet på kvalitetsspinderier rundt om i verden. Garnet farves, nøgles op, banderoleres og fragtes til vores lager i Kjellerup, hvor det ligger klar til at blive sendt ud vores forhandlere: De lokale garnbutikker i ind- og udland.

Filcolana har solgt garn i mere end 40 år. Firmaet blev grundlagt i 1972 af familien Hald, der drev det frem til 1995, hvor familien Olsen, der stadig i dag ejer Silkeborg Uldspinderi, overtog firmaet. I 2009 blev firmaet overtaget af Nanna Gudmand-Høyer, der i dag driver firmaet sammen med dygtige ansatte og et hold idérige freelance strikke- og hækledesignerer.

 

Kontaktoplysninger

Gitte Juhler, filcolana@filcolana.dk, salg og kundekontakt.
Nanna Gudmand-Høyer, produktion, design og produktudvikling.

Filcolana A/S
Vandværksvej 10
8620 Kjellerup
Tlf: 86 88 21 38
filcolana@filcolana.dk

 

For privatpersoner: Brug af Filcolanas billeder og designs

Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at strikke, hækle eller væve efter vores opskrifter, hvilket du er meget velkommen til. Du er ligeledes meget velkommen til at linke til vores opskrifter.

Har du som privatperson en blog eller hjemmeside, er du velkommen til at bruge vores billeder ved omtale af vores garner eller designs. Billederne må skaleres ned, men ikke beskæres, da det er vigtigt for os, at det tydeligt fremgår, at det er et "Filcolana-billede".

Vi har copyright på alle billeder og designs på filcolana.dk. Er du i tvivl, om du må (eller hvordan du må) bruge vores billeder eller designs, er du velkommen til at spørge.

 

For vores forhandlere: Brug af Filcolanas billeder og designs

Er I forhandlere af vores garner, er I velkomne til at bruge vores billeder i forbindelse med omtale af vores garner eller designs på jeres hjemmeside. Billederne må skaleres ned, men ikke beskæres, da det er vigtigt for os at det tydeligt fremgår, at det er et "Filcolana-billede".

I meget velkomne til at bruge vores opskrifter/design i forbindelse med salg af vores garner. I er meget velkommen til at linke til vores opskrifter og printe dem til brug i butikken ved salg af vores garn.

Vi har copyright på alle billeder og designs på filcolana.dk. Er I i tvivl om hvordan I må bruge vores billeder eller designs, er I velkomne til at spørge.